Vattansparare

Hej, jag har hört att ni har en produkt som man fäster på kranen som minskar vattenförbrukningen, typ som den som Ikea har lanserat nyligen. Hittar den inte på hemsidan, stämmer det att ni har en?

Tack för svar.

Kommentarer

 • Hej Jenny!

  Jag har inte koll på vad ikea lanserat, men vad heter den ikea produkten så kan jag kolla på deras hemsida hur den ser ut ?

  Mvh
  Per-Erik
  Per-Erik Kundsupport
 • Hej, jag hade missuppfattat, den är inte lanserad ännu, men kommer att heta Misteln. Vi talade om den i ett sammanhang och någon sa att ni hade något liknande, ville bara kolla och jämföra. Men då finns inte Ikeas produkt heller då, så jag får avvakta.

 • Hej
  Per-Erik Kundsupport
 • Hej Jenny!

  Jag var ute och läste lite snabbt på nätet om Ikeas Misteln. Det verkar vara ett tillbehör som skall hjälpa oss att bidra till en minskad vatten förbrukning i vår vardag.
  Vi har sådana lösningar som tillbehör och som standard i ny tillverkade blandare och duschar. Att tillverka produkter med minskad vatten förbrukning utan att ge avkall på comfort hos användaren är ett fokus vi haft i företaget ett tag redan för att kuna få dom energiklassade.

  Vi har en folder med information som ni når via den bifogade länken!

  http://www.e-magin.se/paper/v9nt5n55/paper/1#/paper/v9nt5n55/1

  Mvh
  Per-Erik
  Per-Erik Kundsupport

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.